World Press Photo celebra la desena edició a Barcelona

L'exposició s'instal·la un anys més al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb les 130 fotografies guanyadores del premi internacional de fotoperiodisme

El proper dimecres 5 de novembre s’inaugurarà l’exposició internacional World Press Photo 14, organitzada per Photographic Social Vision i que es podrà visitar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) del 6 de novembre al 8 de desembre de 2014.

World Press Photo a Barcelona, que aquest any celebra la seva desena edició, és una de les mostres fotogràfiques que concentra més públic a la ciutat. A la seva última edició, l’exposició va aconseguir un nou rècord amb 41.232 visitants, un símptoma del creixent interès pel fotoperiodisme.

L’exposició és considerada mundialment com la més important en l’àmbit del fotoperiodisme i destaca per la qualitat de les seves fotografies. Una cita amb els esdeveniments socials, polítics, culturals i esportius de l’últim any, que també és un aparador per als millors fotoreporters del moment . Es completa amb un gran nombre d’activitats paral·leles: conferències, tallers i visites guiades de gran interès.