Xavier Graset publica “La pausa dels dies”

Es tracta d'un recull dels articles, vivències i reflexions que el periodista ha fet durant els últims 12 anys

Redacció.- La pausa dels dies és el nou llibre de Xavier Graset. Amb aquest llibre editat per La Campana, el periodista ens ensenya a degustar i a viure la vida d’una manera pausada.

“El recull del pas d’aquests dies que trobareu en aquest llibre entra en les petites històries del dia a dia: aquí trobareu terra, oliveres i avellaners, i aquí trobareu cuina, carxofes i bacallà, escarola i fi deus, hi trobareu festes, Carnaval i el cicle de Nadal, i la Mare de Déu d’Agost, hi trobareu teatre i més lectures, hi trobareu calendari, hi trobareu allò que ens ha fet créixer, i com ha anat canviant tot plegat, i compto que, en certa mesura, també us hi trobareu vosaltres.”

 

L’autor

Xavier Graset i Forasté (Vila-seca, 1963). Periodista, llicenciat en CCI per la UAB. Premi Nacional de Comunicació 2015. Dirigeix i presenta, des del 2015, el programa Més 324 (Canal 324 i TV3), amb tertúlia diària d’actualitat política, social i cultural i entrevistes (Premi Difusió de la Setmana del Llibre 2021). Va dirigir L’oracle a Catalunya Ràdio durant nou temporades (2006-2015), Premi RAC al Millor Programa de Ràdio 2009. Ha presentat també el programa sobre valors Líquids, Premi Proteus d’Ètica 2013. Durant set anys va ser corresponsal a Madrid. Soci fundador de Canal Reus TV, on ha presentat diversos programes. Ha col·laborat en premsa escrita a El Pont de Fusta, Catalunya Sud, El Periódico, Metro, El Temps, i actualment a El Punt Avui, Nació Digital, NW La Revista de Reus i Diari de Tarragona, entre altres mitjans. També té un llarg recorregut com a actor de teatre amb La Tramoia de Vila-seca, amb qui ha representat La cantant calba, Tafalitats, Aigües encantades, La dama del mar, És així si us ho sembla i L’esquella de la torratxa. Ha participat en el muntatge El mort del CAER, i sota la direcció de Francesc Cerro ha interpretat Sobre els danys del tabac i les ostres, d’Anton Txékhov, i Una novel·la en nou cartes, de Fiódor Dostoievski. Ha publicat diversos llibres, l’últim dels quals Bon vent.

És un bon vivant, li agrada la terra, el bon menjar i els llibres.

Etiquetes: