XAZZAR PRESENTA NOU DISC

?Històries desencantades' és el darrer treball del grup, un disc intimista i personal

Xazzar presentarà aquesta nit el seu segon disc, acabat de sortir del forn: ?Històries desencantades’ dins els cicle Expressió Directa, una iniciativa del setmanari Directa i de la Farinera del Clot per donar sortida a noves músiques alternatives.
Partint de la música balcànica, Xazzar exploren sonoritats de perfil acústic que van del pop al folk o el cabaret. L’any 2006 van guanyar el concurs Sona 9 i el concurs Injuve, i van debutar amb ?Que no s’escapin els gossos’ (Kasba, 2007). Han girat per infinitud D’escenaris D’arreu de L’Estat espanyol, des del Mercat de Música Viva de Vic al Tradicionàrius, passant per les festes de la Mercè o el circuit estatal Artistas en Ruta. A la Farinera del Clot de Barcelona presentaran les cançons del seu segon disc: ?Històries desencantades’. Un treball intimista i personal, on sense oblidar L’aspecte festiu del seu directe, cerquen la trascendalitat en la quotidianitat. El cartell de la nit el completen Els Amics de les Arts.

El disc ?Històries desencantades’ inclou 10 cançons que barregen la festa amb la reflexió; la potència D’uns arranjaments que sonen a Swing, a Musical, a Pop, a Klezmer, a Gipsy, a Rock, a Jazz?. amb la delicadesa del món clàssic, que es deixa entreveure entre alguna corda de violí o algun acord de piano.

Xazzar va començar L’any 2005, quan uns joves estudiants de música es van ajuntar per donar sortida a les seves inquietuds i expressions musicals. La gira de presentació del seu últim treball passarà per Tarragona, Lleida, Girona, Terrassa i Barcelona.

Etiquetes:
,