Xcèntric, cinema al CCCB

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acull la desena temporada del cicle experimental

XCèntric continua la programació del segon trimestre del 2011, en el marc de la seva desena temporada com a cinema del CCCB.

Cine experimental, D’assaig o documental creatiu són els àmbits D’XCèntric que formen el programa audiovisual estable del CCCB. Les projeccions D’XCèntric són L’eix central D’un projecte global que contempla L’estudi i difusió D’un cinema gairebé desconegut. Gràcies a la visibilitat que XCèntric ha donat a aquest cinema al llarg de 10 anys i L’interès i reconeixement creixent per part dels museus, podem afirmar que avui ocupa un lloc en el panorama artístic i cinematogràfic que fa una dècada no tenia al nostre país.

El repte D’XCèntric és proposar autors i peces D’avantguarda a un públic  àvid per descobrir un audiovisual ple D’idees i originals propostes artístiques.
La programació per als propers mesos D’abril, maig i juny inclou programes temàtics, monografies D’autors com Mara Mattuschka, Ben Russell o Andrés Duque i les sessions especials ?Films en discussió?, en col·laboració amb L’Institut Francès.

Les sessions seran a L’Auditori del CCCB els dijous i diumenges. 

Etiquetes:
, ,