Xile resisteix

El cinema del país andí és el protagonista dell Cicle de Cinema Llatinoamericà de Cadaqués

El pròxim divendres 15 D’octubre comença la tercera edició del Cicle de Cinema Llatinoamericà a Cadaqués. Durant tot el cap de setmana, el Teatre Art i Joia de Cadaqués i la Sala L’Amistat acolliran la projecció D’una desena de treballs cinematogràfics de Xile, país protagonista D’enguany. L’entrada serà, com sempre, gratuïta.

Amb el lema ?Xile Resisteix?, els organitzadors volen posar L’èmfasi en què tot i ser un país tan colpejat i sofert, tant política com socialment a causa D’una brutal dictadura, però també per la seva elevada activitat sísmica, Xile continua resistint. El cinema bolivià i veneçolà han estat els protagonistes de les anteriors edicions.

Durant tres dies, es podran visionar 7 treballs cinematogràfics al Teatre Art i Joia i a la Sala L’Amistat. A banda de la presentació de cada proposta, cada sessió comptarà amb un debat posterior en la que hi  participen diferents personalitats.

El Cicle de Cinema Llatinoamericà de Cadaqués proposa el cinema com a forma D’entendre L’art, com a instrument de canvi i de conscienciació social, i té la voluntat de fomentar el debat per comprendre les coses i les situacions des dels diferents prismes. Per als organitzadors ?no existeix una única manera D’entendre?  i és ?a partir del mestissatge de les nostres comunitats, que podem trobar la fortalesa que ens faci créixer de forma individual i com a societat.? L’activitat és oberta al públic general.

El Cicle de Cinema Llatinoamericà de Cadaqués està organitzat per L’Associació Icones, juntament amb L’Associació de Residents Iberoamericans i amics de Cadaqués (ARIAC) i la col·laboració de L’AMPA del CEIP Caritat Serinyana, la UE Cadaqués, Articultura, La Societat L’Amistat, Cadaqués Solidari, la Coordinadora D’ONG Solidàries i L’Ajuntament de Cadaqués.

Etiquetes:
,