XVII edició d'El Triumvirat Mediterrani

La fira concentra les activitats entorn la platja i en una sola jornada

La XVII fira grecoromana Triumvirat Mediterrani concentrarà més que mai les activitats entorn la platja de l’Escala. L’objectiu és apropar al màxim L’activitat a la zona comercial i maximitzar la seva força dinamitzadora.
El Triumvirat Mediterrani se celebrarà el 12 de maig. El mercat obrirà les portes a partir de les onze del matí, amb més D’una cinquantena de parades als carrers més propers a la platja. On es concentraran les activitats de reconstrucció històrica grecoromana. Així, s’hi podrà conèixer com eren els salaons, L’encuny de moneda, la ceràmica, la medicina i la cosmètica romanes, entre D’altres, a més de la possibilitat de passejar amb una biga romana, fer tir amb arc o anar en poni.
Aquest any la fira arriba a la dissetena edició i per celebrar-ho, s’han preparat una quarantena D’activitats, com un taller per ?convertir-se? en legionari de la Roma imperial. 
Batejat amb el nom de ‘Roma Victrix’,  consisteix en una breu immersió en la vida dels legionaris romans: formar fila, columna, avançar en formació, com es feien les línies de defensa, armament… S?hi pot participar a partir dels dotze anys, a un preu de 3 euros i es farà cada 30 minuts al MAC-Empúries.
Etiquetes: