Yllana, torna a Barcelona amb The Opera Locos

Més de 109.000 espectadors han vist l'obra

Redacció.- La històrica companyia Yllana torna a Barcelona després de 8 anys, i ho fa per a presentar un dels seus espectacles més celebrats per la crítica i el públic, The Opera Locos. El Teatre Poliorama serà l’escenari en el qual es podrà veure aquest muntatge còmic operístic pensat per a tots els públics, del 25 de gener al 13 de març de 2022.

Cinc cantants lírics són els protagonistes de The Opera Locos, un espectacle que combina òpera i humor, en el qual els grans èxits de l’òpera es fusionen amb altres estils musicals de la forma més original, i amb una singular posada en escena, cuidada estètica i el sentit de la comèdia de Yllana.

The Opera Locos aconsegueix crear una experiència nova i diferent a l’hora d’experimentar l’òpera i, sobretot, acostar-la a tots els públics d’una manera fresca, inusual i divertida.

The Opera Locos ha estat guardonada amb el premi Max al millor espectacle musical el 2019.

Yllana compleix 30 anys de creativitat, investigant en el teatre gestual i la seva capacitat per a fondre’s amb diverses disciplines artístiques. Va néixer el 1991 com a companyia de teatre d’humor gestual i a l’actualitat es dedica a la creació, producció i distribució d’espectacles, esdeveniments i formats audiovisuals, així com a la gestió d’espais teatrals i desenvolupament de projectes en l’àmbit cultural. Els membres de Yllana són Juan Francisco Ramos, Marcos Ottone, David Ottone, Joseph O’Curneen i Fidel Fernández.

En aquests 30 anys Yllana ha produït 35 espectacles teatrals, representats en més de 15.000 ocasions, en 48 països i han estat vists per prop de 6 milions d’espectadors. Yllana també ha dirigit espectacles per a altres companyies i productores.