'You Say Tomato' celebra 100 funcions amb el públic del Club Capitol

La companyia compartirà amb el públic aquesta fita brindant amb una copa de cava

Redacció.- YOU SAY TOMATO, el text de Joan Yago dirigit per Joan Ma Segura Bernadas i interpretat per Joan Negrié i Anna Moliner celebra 100 funcions el proper dimecres 14 de desembre al Club Capitol. La companyia compartirà amb el públic aquesta fita brindant amb una copa de cava després de la funció. No serà l’ultima ocasió per reunir actors i espectadors aquest mes de desembre: al cap d’una setmana, nova cita al calendari. Dimecres 21 de desembre, Àngel Llàcer moderarà el col·loqui post-funció obert a tots els assistents.

Després de passar per la Sala Muntaner de Barcelona, una espectacular gira per Catalunya, una altra per Argentina, i haver guanyat el Premi Serra d’Or al millor text aquest 2016, YOU SAY TOMATO revalida el seu èxit a la sala 2 del Club Capitol, on passarà en Nadal. Aquesta singular proposta, aclamada per públic, xarxes socials i crítica, el diàleg còmic i la música lleugera construeixen una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món en què vivim, sobre la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella, i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que deixem de ser joves i de tenir tota la vida per endavant.

Joan Ma. Segura Bernadas dirigeix Joan Negrié (Tirant lo blanc, Barcelona, El professor Bernhardi, El loco y la camisa i co-fundador de la Sala Trono de Tarragona, productora de l’espectacle) i Anna Moliner (Mar i Cel, Toc Toc, Una història catalana, Barcelona, Liceistes i cruzados, No feu bromes amb l’amor, …) en un text de Joan Yago (Bluf, La Nau dels Bojos, …) que ens acosta la relació d’una parella sentimental i professional que es qüestiona el sentit del seu destí i de la seva pròpia relació minuts abans de fer el seu darrer concert, que els ha de treure de penes econòmiques.

Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, cantant i estrella televisiva dels anys noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o un altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Ara no tenen més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint l’altra.