Zaz actuarà a l’Auditori de Girona en el marc del Black Music Festival.

Redacció.- L’Auditori de Girona anuncia un nou avançament de la temporada de hivern-primavera 2022: la cantant francesa Zaz hi actuarà el proper 19 de març de 2022 en el marc de la 20a. edició del Black Music Festival.

Zaz, autora d’èxits mundials com “Je veux” o “On ira”, publicarà el seu cinquè disc aquesta tardor i el presentarà a l’Auditori de Girona en el marc de la gira mundial “Organique Tour”. En aquests nous concerts l’artista es mostrarà més propera que mai, en un retorn a la seva essència. El públic podrà tornar a gaudir de la personalitat i el món únics de l’artista i descobrir plegats noves facetes del seu art i tornar a enamorar-se de les seves grans cançons.

Les entrades es posaran a la venda pròximament tot i que ja es pot accedir a una llista d’espera al web del Black Music Festival. El concert té lloc en el marc de la col·laboració entre el Black Music Festival i la programació pròpia de l’Auditori de Girona.

 

Zaz – 19 de març de 2022 a l’Auditori de Girona

Zaz torna amb el seu cinquè àlbum a la tardor del 2021. Els quatre primers la van portar a fer tres gires mundials i era hora que fes una parada. Es tracta, per tant, d’un àlbum que va compondre durant el confinament de la primavera del 2020. Una solitud forçada però benvinguda. Un àlbum pintat amb emocions sinceres, com una sèrie d’imatges.

Per a aquest nou àlbum, Zaz va treballar amb el productor holandès REYN (Benjamin Biolay, Vanessa Paradis) amb qui s’ha pres el temps d’aplicar un color particular a cada cançó, amb una veu que no necessita cap introducció, tan vivaç com emotiva, i sempre amb el to adequat. Lletres que parlen directament, que són alhora íntimes i personals.

Zaz prepara la seva pròxima gira amb el mateix esperit, revisitant el món i les seves sales de concerts més exclusives. Representacions a escala humana i properes al públic. Un retorn a l’essencial. Una gira mundial anomenada naturalment: ORGANIQUE TOUR.

El públic podrà tornar a gaudir de la personalitat i el món únics de l’artista, descobrir noves facetes del seu art, així com tots els seus encanteris màgics, i tornar a enamorar-se dels seus grans èxits: “Je veux”, “On ira”, “Éblouie par la nuit”, “Que vendra”… i el seu darrer èxit “Imagine”.

Un espectacle especial, enèrgic, positiu i generós, que ens fa somriure, ens ofereix “de la joie et de la bonne humeur”, i ens recorda que amb Zaz sempre es pot veure la vie en rose.

Aquesta nova gira mundial serà una oportunitat més per a Zaz i el públic per a col·laborar amb les ONG amb les quals ha col·laborat a través de Zazimut, la seva xarxa d’associacions, afegint així un toc de verd a la vie en rose. Al cap i a la fi, Zaz – de nom real Isa– no és una dona de colors vius?