Zuco 103 i Ursula 100, una nit de música electrònica i jazz a Temporada Alta

Dues atractives propostes de fusió i música electrònica

Zuco 103 i Ursula 1000 són els protagonistes D’un programa doble per a una nit de música electrònica sense complexes, ballable i festiva, el dissabte 8 a les 23h, a la Sala La Mirona de Girona.
Zuco 103 és un trio creat als Països Baixos a finals dels 90 per dos músics de L’escena jazzística holandesa i la cantant de Rio de Janeiro Lilian Vieira. Una proposta de fusió entre el jazz, L’electrònica i la música brasilera. Recentment han publicat L’àlbum ?After the CarnavaL’ ?quart treball D’estudi i sisè de la seva discografia?, enregistrat entre Holanda i el Brasil. El grup continua la seva progressiva aproximació a les arrelsde la música carioca potenciant les sonoritats acústiques i orgàniques, i allunyant-se cada vegada més de L’àcid-jazz que havia caracteritzat els seus primers treballs.

Tancarà la nit Ursula 1000, nom artístic del discjòquei i multiinstrumentalista novaiorquès Alex Gimeno, que presentarà Here comes the sun, el seu darrer disc D’estudi. Al seu darrer treball s’endinsa en el jazz, el swing, L’ska, la bossa nova, el hip hop, la psicodèlia i el glam rock, entre altres sons.

Etiquetes:
,