Teatre Mòbil, sota la direcció de Marcel Gros, presenta aquest cap de setmana, al Teatre de Salt, una doble proposta de clown

Aquest espectacle va ser el guanyador de La Mostra d’Igualada 2013

Pallassos a baix i a dalt de l’escenari. La companyia Teatre Mòbil oferirà aquest diumenge al Teatre de Salt una doble proposta per acostar el clown als nens i nenes a partir de 5 anys: l’espectacle Sense Solta i un taller per aprendre les tècniques bàsiques per fer de pallasso.

Aquesta doble proposta forma part de la programació d’El Planter. En aquesta ocasió, la companyia ha estat dirigida pel pallasso Marcel Gros, en un muntatge que va rebre el màxim reconeixement en la darrera edició de la Mostra de Teatre d’Igualada, un certamen on s’hi presenten les darreres novetats de les companyies que treballen amb el públic familiar.

Després del muntatge Les trifulgues dels germans Garapinyada, que es va poder veure a la programació de l’any passat del Teatre de Salt, Teatre Mòbil torna als seus orígens amb un espectacle “divertit, ple de sorpreses i amb un surrealisme deliciós”. A Sense Solta, els objectes prenen vida damunt l’escenari. Primer són tres escales que esdevenen tots els mitjans de transport possibles. Més tard, tres faristols es desmunten i perden la utilitat per esdevenir des de la safata d’un restaurant fins a un escut. No hi ha límits…

El crític teatral Ferran Baile ha definit l’espectacle com “un magnífic divertiment, original, d’un ritme perfecte, ple d’humor sa, blanc, insòlit, surrealista i intel·ligent, per a tota mena de públic”.

Just abans de l’espectacle, a les 11:15h els mateixos actors faran un taller gratuït per als nens i nenes assistents, un Mini curs de Pallassos. El taller, que també forma part de la programació d’El Planter, està adreçat a infants a partir de 7 anys. Per poder-hi participar cal tenir el carnet de La Colla (totalment gratuït i es pot fer al mateix moment de l’activitat).